Menaxhimi i Takimeve

 

Takimi IASON 5, Batumi, Gjeorgji - 29 tetor 2014

Takimi IASON 4, Selanik, Greqi - 20 maj 2014

Takimi IASON 3, Rabat, Marok - 29 janar 2014

IASON dha EOPower takim teknik, Novi Sad, Serbi - 18 shtator 2013

Takimi IASON 2, Novi Sad, Serbi - 18 shtator dhe 20 2013

Të takim fillojë, Bruksel, Belgjikë - 10-11 qershor 2013

Online bookmaker the UK http://whbonus.webs.com/ William Hill
http://bigtheme.net/wordpress