IASON mbledhja përfundimtare

Venditakim: Selanik, Greqi
Date: prill 2015

Zbatimi i projektit Iason Event përfundimtar (Conference), në Selanik, Greqi, ku rezultatet do të demonstrohet, është pjesë e aktiviteteve të koordinimit. Në rast të fundit një numër aktivitetesh do të zhvillohet, duke përfshirë edhe një prezantim në bazë të rekomandimit të nxitur bashkëpunimin, marrjen e rezultateve strategjive dhe vizionet strategjike dhe drejtimet për këtë çështje.

Online bookmaker the UK http://whbonus.webs.com/ William Hill
http://bigtheme.net/wordpress