Partnerët

Çelësi për zbatimin e suksesshëm të çdo projekti është konsorciumi i balancuar, i fokusuar, kompetent dhe i përkushtuar. Konsorciumi i  IASON është i balancuar mirë në mes të SME-ve, institucioneve akademike dhe institucioneve kërkimore shkencore; një zgjedhje e cila jep siguri se konsorciumi do të përmbushë objektivat ambicioze tëprojektit IASON-ë.

Numri i pjesëmarrësve

Organizatë

Emri i shkurtër pjesëmarrësve

Vend

 
Koordinimi i projektit

1

logo AUTH

   Aristotle University of Thessaloniki AUTH Greqi

 
Partnerë të tjerë të projektit

2

logo cnr

   National Research Council of Italy

CNR-IIA

Itali

3

logo UNS

   University of Novi Sad

UNS

Serbia

4

logo UniGe

   University of Geneva

UNIGE

Zvicër

5

logo HCP

   HCP International

HCP

Holandë

6

logo GEO

   GeoImaging

GEO

Qipro

7

logo ISPRA

   Istituto Superiore per la Protezione e la Ricerca Ambientale (Italian National Institute for Environmental Protection and Research)

ISPRA

Itali

8

logo CIMA

   International Centre on Environmental Monitoring - CIMA Foundation

CIMA

Shqipëri

9

logo CASTE LF

   Centre Regional Africain des Sciences et Technologie de l’ Espace en Langue Francaise, affilié à l’ONU

CRASTE LF

Marok

10

logo UoS

   University of Split

UNIST

Kroacia

11

logo EKINOKS

   Ekinoks Surveying Software Engineering Ltd

EKINOKS

Turqi

12

logo GEOGRAPHIC

   Geographic GIS&RS Consulting Center

GeoGraphic

Gjeorgji

13

logo UTCN

   Technical University of Cluj-Napoca

UTC

Rumani

14

logo APAL

   Coastal Protection Agency APAL (Ministry of Environment)

APAL

Tunizi

Online bookmaker the UK http://whbonus.webs.com/ William Hill
http://bigtheme.net/wordpress